PENGASUH KEJAM! Patahkan Tangan Bayi Berusia 7 Bulan Kemudian PERGI MELARIKAN DIRI! LANGSUNG TAK MINTA MAAF!

loading...
gambar sekadar hiasan

“Selama ni aku sabar je.. Sbb fikir kakak aku kata Allah ada Allah balas.. Tp pagi td rasa nak meletup dah.. Tak leh tahan dah.. Sapa boleh tahan org buat anak sedara dia? Nayel bru 7bulan time jadi tu.. Tau jadi apa? Patah tangan oi.. Baby lagi kena hadap saket patah tangan.. Mcm mana patah? Kakak aku amek anak dr pengasuh dia kata Nayel merap merengek nak tido.. Xpe la kakak aku pon masuk keta tgk Nayel still merengek.. Dia angkat Nayel tangan terkulai oi.. TERKULAI.! Apa korang rasa kalau anak korang jd mcm tu? Dia terus pegi klinik xray.. Apa jadi? PATAH! aku ulang skali lg PATAH! macam mana baby 7bulan rasa hadap saket patah tu? Kakak aku msg pengasuh tu dia tanya apa jadi tp dia matian2 kata bukan dia.. Kakak aku x tuduh pon bru tanya.. Pi hospital atas nasihat hospital diaorg suruh report polis..doctor ckp patah sbb pijak atau pukul bukan jatuh.. Lepas tu pengasuh tu boleh ada hati msg kakak n mak aku kata naya dia sbb kami report.. X kesian dia nyusu anak sbb kami report? Dah tu yg Nayel patah tangan tu sapa nk kesian? Paling aku saket hati time kakak aku amek Nayel pakai bju tangan panjang! Manusia apa ni.. Dia ckp dia jaga nayel focus jaga xpenah jatuh.. Padahal muka Nayel penah bercalar teruk dia kata nayel terhantuk.. Tu x kira lagi boleh keluar tggl nayel kat jiran.. Bwk nayel g bli perabot x bgtau.. Lepas semua tu dok msg nk jumpa nk tau nayel kat hospital mana.. Buat apa nak jumpa.. Dia tak tau ke org tgh sedih tgh xleh trima.. Mintak maaf pon tak.. Skali pon xde nk mintak maaf.. Siap ayat mcm kita yg naya dia.. Paling aku geram smlm aku jumpa post kt fb.. Dia JUAL brg nayel! Kegilaan apa jual brg org.. Xdak rasa bersalah ka? Lepaa sebulan dua terus pindah? Laju betui pindah pon.. Kita ni x mintak pon suruh ganti tangan.. X mintak apa pon.. Kalau mintak maaf pon cukup.. Tp manusia apa mcm ni? Boleh ka juai brg org? Aku mmg xleh trima dr awal tp kali ni betui2 dah sampai limit.. Harap tak kena kat anak org lain.. Aku post pon sbb aku x nak anak org lain kena mcm anak sedara aku.”

 

loading...

loading...

 

SUMBER

Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*