Anak Tiba-Tiba Hilang, Doktor Kata Rahim Kosong Walaupun Dah 11 Minggu Mengandung. Rupa-Rupanya….

loading...
gambar sekadar hiasan

Doktor Kata Rahim Kosong Meskipun Dah 11 Minggu – Anak Dalam Perut Tiba-tiba Hilang Buat Ibu Risau, Rupa-rupanya… Impian setiap ibu mengandung pastinya mendapat bayi yang sihat dan dalam keadaan baik.

SAJAHEBOH.COM – Doktor Kata Rahim Kosong Meskipun Dah 11 Minggu – Anak Dalam Perut Tiba-tiba Hilang Buat Ibu Risau, Rupa-rupanyaNamun, apabila doktor memberitahu keadaan janin dan juga rahim tidak mengizinkan, alangkah luluhnya hati seorang wanita bernama ibu ini.

loading...

Membahasakan diri sebagai ummi, seorang netizen menceritakan detik itu apabila dia seolah tidak mempunyai harapan untuk membesarkan kandungan nya.

loading...

“Tuhan je tahu perasaan bila doktor cakap rahim kosong. Rahim pun nampak tak cantik. Berkemungkinan akan gugur. Doktor pesan, kalau sakit perut teramat dan bleeding, terus pergi hospital untuk cuci,” tulis wanita ini.

Dia seakan sukar mempercayai apa yang didengarinya lantar terus pergi membuat pemeriksaan di klinik pakar puan. Ternyata keputusan yang didapati hasil imbasan yang dilakukan sangat mengejutkan!

“Finally this is final result, ummi nampak awak elok je kat dalam. Ummi nampak nadi awak berdenyut. Nampak awak halus je. Rupanya awak baru 6 minggu 5 hari. Bukan 11 minggu. Mungkin sebab period ummi tak regular.”

“Berderai air mata ummi tengok awak sayang,” ceritanya lagi.

Mungkin kisah ini nampak biasa bagi sesetengah orang. Namun bagi mereka yang bergelar seorang ibu tiada apa yang mereka inginkan kecuali kandungan yang sihat dan juga ‘tidak hilang’ seperti yang dijangkakan oleh doktor tersebut.

“Keajaiban..ummi harap awak tak hilang lagi sayang. Separuh nyawa ummi hilang bila doktor cakap awak langsung takda.”

Netizen yang lain tidak henti memberikan sokongan dan juga doa kepada wanita ini. Semoga kisah ini sedikit sebanyak memberi manfaat kepada mereka yang bakal bergelar ibu dan bapa nanti.

 

SUMBER

Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*