Datuk Berusia 70 Tahun Kantoi R0g0l Anak Tiri, Paksa Gadis Malang Itu Makan 7 Biji Panadol dan Air Soda Untuk Elakkan Hamil…!!!

gambar sekadar hiasan

@@@Walaupun sudah layak dipanggil datuk, seorang lelaki yang berusia 70 tahun ini masih tergamak melakukan jenayah apabila dia mer0gol anak tirinya sehingga hamil empat bulan…

gambar sekadar hiasan

 

Menurut Tribunnews, seorang lelaki yang dikenali sebagai MS dari Kebumen, Indonesia ini telah mengaku mer0gol anak tirinya bernama Bunga sebanyak 10 kali. Gila ke apa ni??

Mangsa yang baru berusia 16 tahun dikatakan terpaksa menuruti nafsu serakah suspek kerana bimbang diugut untuk dihantar kembali ke rumah datuknya di Wonosobo. Dia yang pada ketika itu tinggal bersama ibu kandungnya serta lelaki tersebut tidak berani untuk melawan suspek kerana takut akan ugutan itu.

Suspek pertama kali mer0gol mangsa pada Mei 2017, ketika mengajak gadis malang itu ke ladang di kampung mereka untuk mengutip sejenis cili merah. Sampai sahaja mereka di ladang itu, suspek kemudian mengambil kesempatan untuk memperkosa mangsa di tengah hutan.

Selepas selesai merogol mangsa, MS memaksa Bunga untuk menelan tujuh biji panadol dan meminum air soda dengan harapan gadis tersebut tidak hamil. Tidak cukup dengan perbuatannya di ladang itu, suspek kembali mer0g0l mangsa di rumah saat isterinya tiada. Kejinya perangai!

Namun perbuatan suspek akhirnya terbongkar juga setelah anak perempuan kandung MS sendiri melaporkan hal tersebut dan suspek ditahan polis pada malam Isnin lalu di rumahnya.

Sumber: Tribunnews

Kes ini bakal disiasat mengikut undang-undang negara berkenaan atas kesalahan persetubuhan dengan remaja di bawah umur.

Ingatkan dah tua makin beriman, rupa-rupanya perangai makin menjadi-jadi pula!!!

 

SUMBER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*